sâmbătă, 19 mai 2012

Mai mult decat muzica

Pentru ca, de cand am auzit de acest proiect, mi-am dat seama ca este ceea ce imi doream si eu sa fac: sa ajut oameni chiar si prin propria pasiune. Pentru ca nu degeaba m-am dus la UMF Cluj. Si ca nu strica sa dai o mana de ajutor niciodata.

Concert caritabil pentru copiii cu tulburari psihice (Clinica de Psihiatrie Pediatrica din Cluj-Napoca), marti seara, 22.05, la 22:00, in Zorki Off the Record.

Artisti participanti:

Nick Fagadar -Luna Amara
 Paul Socol - Andarcavar Bend
Andrei Puiu - Mushroom Story
Alex Munteanu
 Ana Munteanu
 Tibi menyhart
Simina Pitur, Adrian Ardelean & Sergiu Restei
 Mara Bisziok
Maria Alexievici
Razvan Usineviciu - The remakers
Raluca Gabriela Marinescu

 Intrare 15 Ron - Toata lumea va primi o caricatura facuta pe loc :)

 „Dacă oamenii ar înceta să se ajute între ei, ar dispărea de pe pământ.”- Walter Scott

 Din dorința de a face bine și de a ajuta, Comunitatea Music+, formată din artiști clujeni, împreună cu Ziarul Studențesc au inițiat conceptul „Mai mult decât muzică”. Cei care au răspuns afirmativ acestui proiect vor încerca lunar, prin intermediul pasiunii lor pentru muzică, să ajute pentru rezolvarea unui caz sau a unei situații căreia viața sau societatea din ziua de azi nu îi mai oferă prea multe șanse. Pe lângă dorința de a ajuta, coordonatorii acestui proiect doresc să responsabilizeze publicul și să demonstreze oamenilor că a ajuta pe cineva de multe ori nu implică un efort prea mare.


What's new: Seara de Folk (18.05) din cadrul Festivalului Universitatii Tehnice a fost frumoasa, si la cat multe de genul! :)

joi, 3 mai 2012

Folk In Port 3

"Saptamana aceasta invitati la Folk in Port sunt Mihai Todoran si Raluca Marinescu, doi tineri talentati care revin la serile noastre si pe care noi i-am asteptat cu mare drag. Va asteptam si pe voi vineri(4 mai) de la ora 21:00 FIX in Ceainaria La Port."
See you there!