luni, 30 iulie 2012

Tabara folk Calafat 2012

A trecut inca un an...Se pare ca anul acesta va fi a treia participare a mea in tabara de folk de pe malul Dunarii, tabara care ne-a demonstrat intotdeauna ca inca mai exista poezie si muzica buna.
 Abia astept sa aud din nou "Asta-i muzica ce-mi place!", pentru ca m-am saturat de oameni care au "insomnii"(precum se afirma in mod constant intr-o melodie foarte "populara" anul acesta).

<<Aflată la cea de-a XV-a ediţie, „tabăra folk” va începe la data de 1 august, pe terasa hotelului „Amfiteatru”, din centrul municipiului Calafat, la ora 21.00. Bucuria revederii, emoţia reîntâlnirii cu un public minunat, oficialităţi, spiciuri, scurte (dar multe) cântări, un recital substanţial, Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă, poate un al doilea, Doru Stănculescu şi Sorin Minghiat, ori Cristian Buică. Incertitudinile dau atâta farmec zilelor de tabără încât ar fi păcat să renunţăm la ele. De joi, în fiecare zi, vor avea loc lansări de carte, de CD, dezbateri, întreceri nesportive (doar avem Olimpiadă), expediţii, partide de înot la piscină, de somn pe şezlong, partide politice NU, şi în fine, spectacole. Mai multe veţi afla la faţa locului.  >> (de pe http://tabarafolk.ro)