sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Dupa Ziua de Maine vine Poimaine :)

Si...Festivalul de folk de la Alba Iulia s-a terminat. Din păcate. 3 zile frumoase, dintre care am prins 2, și care au trecut foarte repede. Va las cu o filmare de la festival, si va anunt ca Focul Viu din cadrul OSM Cluj (Organizatia Studentilor Medicinisti) pregateste concerte caritabile cu ocazia sarbatorilor, despre care va voi da mai multe detalii mai incolo :).
 Un weekend frumos tuturor!
 

vineri, 16 noiembrie 2012

Festivalul-concurs de muzica folk "Ziua de maine" Alba Iulia

 Weekend-ul acesta frumos, 16-18 noiembrie, se tine unul dintre cele mai frumoase si bine organizate festivaluri de muzica folk din tara. Anul acesta voi participa si eu, iar daca m-ar intreba cineva de ce, desi urmeaza o saptamana plina cu aproape un test in fiecare zi, voi raspunde simplu: "De drag!" Si de dor...
Pentru ca mi-e drag si dor de un festival frumos, unde ne reintalnim ca-ntre prieteni.
Si, desi nu-mi place sa-mi fac reclama, pentru cine vrea si cui ii place, poate sa ma voteze aici: http://folkalba.ro/concursuri/
Abia astept! :)

"Ziua de Mâine" readuce muzica folk acolo unde îi este locul: printre oameni. (Vali Serban - directorul Festivalului-concurs de muzica folk Ziua de Maine)

duminică, 11 noiembrie 2012

Balul Bobocilor Medicinisti 2012

Balul Bobocilor Medicinisti va avea loc in data de 16 noiembrie, in 2 locatii diferite: CCS Cluj si Bamboo. Intrarea la Casa de Cultura a Studentilor se face la 18:30. Invitatii de anul acesta sunt Emeric Imre si Razvan Krivach, iar in Bamboo - Vunk. Voi fi si eu prezenta acolo ca voluntar, si de asemenea voi intona unul din imnurile studentilor medicinisti (Ada Milea - Femurul). Va astept acolo!

De asemenea, pt cine vrea sa vada fragmente de anul trecut de la bal (de existenta carora am aflat si eu, dupa un an :)) ):

http://www.zuper.tv/video/4252/Balul-Bobocilor-Medicinisti-2011-Cluj-Napoca-Partea-3

http://www.zuper.tv/video/4258/Balul-Bobocilor-Medicinisti-2011-Cluj-Napoca-Partea-9