sâmbătă, 31 august 2013

Noaptea Menestrelilor 2013

Tabăra de Folk "Țara de Folk" (20-22 august) și Festivalul de muzică folk "Noaptea menestrelilor" (23 august) s-au realizat în Baia Mare și împrejurimile (Tăuți), cu bune și cu rele, cu mai puțini oameni, dar importanți, deoarece au reușit să mențină spiritul folk-ului viu :). M-a bucurat faptul că am reușit să ajung pentru a doua oară, și îmi doresc ca, pe viitor, festivalul să ia amploare și să aibă parte de mai multe resurse, să fie mai mulți oameni implicați în acest proiect.
Toate cele bune :)!

vineri, 16 august 2013

Tabara de folk si poezie Calafat 2013

Iată că s-a mai dus un an... Al patrulea an de când sunt prezentă în perioada 1-8 august în micul oraș de pe malul Dunării. Desigur, fiecare an are farmecul lui. Anul acesta, numărul de invitați a crescut, am avut parte de mai multe lansări de carte și cd-uri, pentru care am încercat să dau câte o mână de ajutor.
Ca în fiecare an, tabăra s-a continuat cu Festivalul de folk și baladă "Poarta Sărutului", la Târgu Jiu, pe 9-11 august.
Pentru mine, fiecare an înseamnă pași în plus, și simt că am crescut și eu odată cu tabăra. M-am întors acasă cu sufletul plin de poezie și muzică (și nu doar cu sufletul :) ). 
O vară minunată vă doresc în continuare! Asta-i muzica ce-mi place!