sâmbătă, 28 mai 2011

A doua seara - Festivalul Folk "Voci tinere" Caracal

In a doua seara a festivalului (26 mai), au urcat pe scena 12 concurenti (in cea mai mare parte grupuri, deoarece in seara precedenta erau predominant solisti). Recitalul din aceasta seara a fost sustinut de Bogdan Grosu, care ne-a adus un zambet prin piesele "Doar un gand", "Alte nopti, aceleasi vise" etc. 
In timpul in care juriul a deliberat, o parte dintre concurenti au urcat pe scena si au cantat impreuna. Apoi s-au decernat premiile la fiecare categorie. La solisti, premiul 1 a mers la Constanta - Covaci George, premiul 2 la Iasi - Cristina Dima(Descantec), premiul 3 -la Caracal- Carstea Teodor (Dodo :D), mentiunea - la Ploiesti- Cristi Purice. La grupuri, premiul 1 a mers la Timisoara - grupul Remember, premiul 2- la Iasi -grupul Descantec, premiul 3- la Targu Jiu - grupul Strunga, iar mentiunea - la Caracal-grupului Romanati.
A urmat apoi masa festiva - timp in care multi concurenti au sustinut in fata Cercului Militar un fel de Acoustic Jam Session :)). Tot ce pot sa spun e ca au fost momente frumoase pe care multi dintre noi nu le vor uita.


I'm gonna miss you guys! Sa ne vedem si la anul (sau cine stie, mai devreme?)!

Un comentariu: